Tips-psoriasis.jouwweb.nl
Home » Huismiddeltjes

Huismiddeltjes


Huismiddeltjes zijn de goedkoopste behandelingen voor het omgaan met psoriasis. Meestal zijn het natuurlijke geneeswijzen die geen agressieve bijwerkingen bevatten. Niet alle middeltjes werken voor iedereen hetzelfde en vaak is het zoeken naar een remedie die bij u past. Hieronder zijn enkele van de meest populaire binnenlandse rechtsmiddelen ter beschikking die er zijn.


De eerste is gemakkelijk, maar het is vaakst vergeten door psoriasis patienten. Hydrateren, hydrateren, en nog eens  hydrateren. Het is snel, het is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten per dag. Wanneer de huid droog en schilferig wordt, kan het barsten en beschadigd raken. Het is belangrijk om de huid te hydrateren aan de buitenkant en de binnenkant. Voor de buitenkant, het gebruik ongeparfumeerde lotions en voor de binnenkant gewoon heel veel water drinken per dag. Hoe meer water je drinkt hoe beter de huid gehydrateerd wordt.


Als de huid te droog wordt, neem een bad of een douche. Of laat de droge, schilferige huid uit zichzelf uitvallen zonder nadelige gevolgen van de huid. Gebruik een milde zeep, die de huid niet irriteert of uitdroogd. Probeer niet te veel lange baden te nemen want dat kan kostbare olie verwijderen uit de huid, deze olie is nodig om de huid te beschermen tegen externe elementen. Lotion meteen na het baden gebruiken om het vocht te vergrendelen . Elk bad of douche moet worden gedaan in lauw water, warm water zal jeuk veroorzaken en alleen leiden tot verdere problemen.


Natte doeken zijn een andere huis en tuin remedie. Deze behandeling wordt vaak gebruikt direct na een bad of douche of 's nachts voor het slapen gaan. Na uw bad of douche, lotion op het lichaam voor een normale vochtbalans. Neem wat bandages, of wat dan ook het handigste is, en week ze in lauw water. Wikkel de bandages rond de probleemgebieden, zoals de ellebogen, knieën of dijen. De natte doeken zullen de gebieden tegenhouden van een uitbraak en de jkeuk tegen gaan.


Er zijn veel andere dingen die gedaan kunnen worden zonder de uitgave van veel geld, eenvoudige op internet zoeken en praten met uw arts zal u nog vele andere ideeën brengen.

 


Maak een Gratis Website met JouwWeb