Tips-psoriasis.jouwweb.nl
Home » Dieet

Een psoriasis Dieet


Het veranderen van wat je eet kan een wereld van verschil zijn, vooral als je psoriasis hebt. Het lichaam is gevuld met giftige stoffen uit de lucht die we ademen en innemen via het voedsel dat we eten. De beste manier om deze gifstoffen te verwijderen is via de urine en niet via de huid, dit is vooral belangrijk voor patiënten van psoriasis.


Als je de diagnose psoriasis hebt, is het het beste om je eetgewoonten zo spoedig mogelijk te veranderen  om de symptomen te verlichten. Het eten van onbewerkte voeding, in tegenstelling tot bewerkte voedingsmiddelen is een goede start. U wilt de toxinen in het systeem tot een minimum beperken en dit kan gedaan worden door het eten van biologische producten in plaats van met pesticiden geproduceerd voedsel. Als biologisch voedsel buiten je bereik is, zorg ervoor dat ten minste goed gewassen groenten en fruit eet.


Rauw is de beste manier om groenten te consumeren, omdat ze sommige voedingsstoffen verliezen wanneer ze gekookt zijn. Rauwe groenten zijn rijker aan vezels en zijn makkelijk voor de spijsvertering te verwerken. Sommige voedingsmiddelen die gemakkelijk voor de spijsvertering zijn: bonen, vis, noten, groene bladgroenten, en vers fruit. Hoe meer groenten en fruit die in uw dieet minder kans dat loopt je allergieën te ontwikkelen.


Vetten zijn doorgaans niet goed voor je lichaam, maar het het lichaam heeft een kleine hoeveelheid vetzuren nodig om goed te functioneren. Vetzuren spelen een rol bij het elimineren en het verminderen van ontstekingen. Sommige van de beste vetzuren die u kunt toevoegen aan het dieet zijn koudwater vissen, lijnzaad, en groene bladgroenten.


Hoge natrium eten (zout)  is niet goed voor je en het kan  je uitdrogen. Niet alle zout is gelijk. Schakelen van uw geraffineerd zout met zeezout is een goede natuurlijke en gezonde keuze. Natuurlijk zeezout zal je helpen om je energie te verhogen, voor het verlichten van de symptomen van allergieën, huiduitslag, beschermen tegen straling, een goede zuurbelans kunt u het beste goede en belangrijke mineralen nemen. Dat is ook goed voor de weerstand en tegen tegen infecties. Het vervangt ook de verloren elektrolyten.


Door simpelweg te veranderen wat je eet, kan het lichaam maatregelen nemen om op natuurlijke wijze genezen zelf en verblijf nog gezond.