Tips-psoriasis.jouwweb.nl
Home » bevecht psoriasis

bevecht psoriasis


Als u ooit geleden heeft of lijdt aan psoriasis ken je de de strijd van het zoeken van oplossingen. Er zijn producten of op recepten en medicijnen die tijdelijke verlichting kunnen bieden. Er zijn ook heel wat natuurlijke geneeswijzen voor het omgaan met psoriasis.

 

Een natuurlijke remedie voor psoriasis is in het leren hoe correct baden. Goede baden en douchen van belang zijn voor het omgaan met psoriasis en het voorkomen van toekomstige uitbraken. Douches of baden moet kort en in lauw water. als je te lang in het bad met warm water verblijft zal de huid uitdrogen en irriteren. Het is ook een goed idee om in minerale, plantaardige of olijfolie baden tot opluchting van de jeuk en ontsteking. Na de douche of bad, moet u lotion en sluis in het vocht.

 

Een andere natuurlijke remedie is om veel water te drinken. Drinkwater zal de huid en het lichaam hydrateren van binnen naar buiten. Net zo belangrijk als het is om gehydrateerd te houden van de huid, waardoor het lichaam gehydrateerdis en beter uitbraken kan weren. Drinkwater is gemakkelijk en goedkoop.
Het volgende wat je kunt doen is aandacht besteden aan het voedsel dat je eet. Het probleem met het veranderen van uw dieet is dat de voedingsmiddelen die goed zijn voor je lichaam kan zelfs leiden tot een uitbraak. Vruchten kunnen helpen bij het bestrijden van de veroudering van de huid, maar ze kunnen ook leiden tot uitbraken. Vette vis en noten die omega-3 vetzuren bevatten, zijn ook goed voor de huid. Omega-3 kan helpen toekomstige uitbraken voorkomen en de tijd tussen de uitbraken te genezen versnellen.

Een laatste ding om te proberen is het vinden en het gebruiken van natuurlijke supplementen die helpen met het bestrijden van psoriasis. Dat kan wat onderzoek eisen naar de beste behandeling, maar de natuurlijke kwaliteiten zijn goed voor je lichaam en de huid. Vitaminesupplementen zijn goed, met name vitamine E en C. Aloƫ Vera en Olijfolie kan intern of extern worden genomen en beide zijn zeer geschikt voor de huid.

Psoriasis kan niet genezen, maar het vinden van enkele natuurlijke manieren om te gaan met de symptomen en het regelen van de uitbraken kan al het verschil maken in de wereld.

 

Ichthyotherapie

Ichthyotherapie is een effectieve en natuurlijkste manier om uw psoriasis te bestrijden. Kijk voor meer info over deze behandelwijze op www.sanacure.nl